Bostadatthyra.se

Hitta bostäder att hyra.

Hyresbostad i Gislaved

135 m2 villa i Gislaved att hyra

Smålandsstenar - 5rok - tillsv - 9.775kr/mån

Letar du efter det perfekta hemmet att hyra?
Då har du kommit rätt! Vår stora villa erbjuder inte bara generöst med utrymme, utan även en charmig trädgård där du kan koppla av och njuta av lugnet i naturen. 130 Med 4 sovrum och ett stort vardagsrum 2 st toaletten.

där det finns gott om plats för hela familjen eller för dig som behöver extra utrymme för arbete eller hobbyer.

Värmen är bergvärme och det funkar efktivit samt billigt.

Vad som verkligen skiljer vår villa från andra är den genomgående renoveringen som nyligen har genomförts. Vi har satsat på att skapa ett modernt och bekvämt boende, och inget har lämnats åt slumpen. Köket är fullt utrustat med toppmoderna apparater.

Men det är inte bara insidan av vårt hem som imponerar - trädgården är en riktig pärla i sig själv. Med gott om plats för lek och avkoppling är det en idealisk plats för både barn och vuxna att spendera tid utomhus. Kanske kan du odla dina egna grönsaker i trädgårdslandet eller bara njuta av en kopp kaffe under den skuggande trädkronan medan du lyssnar på fågelsången.

Området där vår villa ligger är också värt att nämna. Med närhet till skolor, affärer och rekreation är det lätt att trivas här. Oavsett om du vill ta en promenad i naturen, träna på det lokala gymmet eller utforska närliggande restauranger och kaféer finns det något för alla smaker och intressen.