Bostadatthyra.se

Hitta bostäder att hyra.

Hyresbostad i Malmö Centrum

50 m2 lägenhet i Malmö Centrum att hyra

Malmö - 2rok - tillsv - 10.695kr/mån

Invid Folkets Park ligger denna smakfullt renoverade tvåa från år 1930 med bra planlösning och härlig västerbalkong. Hallen bjuder in med fiskbensparkettgolv, sandfärgade väggar och inbyggd garderob. Det helkaklade badrummet som renoverades år 2015 med grått klinkergolv och vita kaklade väggar är utrustat med dusch, wc och handfat.

Sovrummet är inrett med sorbet trägolv och sandfärgade väggar. I taket pryder tidstypiskt lamprosett och från fönstret njuter man av grönskade utsikt. I sovrummet finns en dubbelsäng med extra utrymme under sängen och garderob.

Vardagsrum och kök samsas i en öppen ljus planlösning med stora fönsterpartier mot Folkets park. Fiskbensparkettgolv och sandfärgade väggar med soffa och köksmatbord. Rostfritt kök med vit kakel omlott med vit kyl/frys från SMEG. Spishäll, spisfläkt, ugn och diskmaskin.

Lägenheten är centralt belägen intill Folkets park med ett stort utbud av restauranger, barer och livsmedelsbutiker samt bra förbindelser med både buss och tåg på gångavstånd.